26.09.2017

2018 YILI UMRE ORGANİZASYONU GÖREVLİ SEÇİMİ TALİMATI

2018 Yılı Umre Organizasyonu Görevli Seçimi Talimatı

Bu itibarla:
1     Kur’an Kursu Öğreticisi, İmam - Hatip ve Müezzin - Kayyım kadrolarında fiilen çalışanlardan (sözleşmeli personel dahil) din görevlisi ve bayan irşat görevlisi olarak müracaat edecek personel 27 Eylül -    05 Ekim 2017 tarihleri arasında http://hac.divanet.gov.tr internet adresindeki “Umre Görevli Müracaatları” linkinden müracaatlarını kendileri bizzat yaparak alacakları bilgisayar çıktısı ile 1 adet fotoğraflarını 06 Ekim 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar İl Müftülüğümüze tasdik ettirmeleri gerekmektedir.
2     Müracaatları teklif usulü yapılacak olan ; Kafile başkanı, ekip personeli, hizmetli ve dini yükseköğrenim mezunu olan din görevlisi ve bayan irşat görevlisi olarak görev almak isteyen ilgi talimatta belirtilen unvanlarda çalışan personelin müracaatlarını, ekte gönderilen Ek-1 dilekçeyi doldurarak 1 adet fotoğrafları ile birlikte 05 Ekim 2017 tarihinde yapılacak İlçe Müftüleri toplantısında değerlendirilmek üzere 29 Eylül 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar İl Müftülüğüne ulaştıracaklardır.

NOT:Gerekli bilgi ve belgeler ekte verilen dosyalarda mevcuttur.