02.10.2022

Okuyoruz....

Diyanet İşleri Başkanlığımızca din görevlilerimizin okuma alışkanlığı kazanması, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilmesi ve devam ettirilmesi ile din hizmetlerinde verimliliğin artırılması amacıyla uygulamaya koyduğu "Oku-Yorum" projesi ilçemizde de uygulanmaya devam etmektedir.

Projenin amacına uygun olarak Müftülüğümüzce 8 ila 12 kişilik gruplardan oluşan ekiplerce görevlilerimiz bir araya gelmektedir.

Başkanlığımızca yıl içerisinde okunması için planlanan kitaplar okunmakta, okunan kitapların analizi ve tahlilleri grup başkanlarınca belirlenen cami veya okuma salonunda yapılmaktadır.

Din görevlilerimiz de projenin kendileri için faydalı olduğunu dile getirerek memnuniyetlerini ifade etmektedirler.