27.10.2020

Muharip Gaziler Derneği ve Harp Müzesi Ziyareti

Araç Müftülüğü olarak Peygamberimiz ve Çocuk temalı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde ve ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı arefesinde 4-6 yaş Kur'an kursu çocuklarımız ve öğreticileri ile Araç Harp Müzesine bir ziyaret gerçekleştirildi.

İlçe Müftüsü Numan DÜLGER, Şube Müdürü Ahmet ÇAKIR ile birlikte 4-6 yaş kursu çocuklarımız ve öğreticilerimiz de ziyarete iştirak etti. Dernek Başkanı Ahmet HEPCAN'ın refakatinde gerçekleştirilen ziyarette Kur'an-ı Kerim tilavet edildi. Tarihin derinliklerinin sergilendiği müzede vatanın bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü için mücadele eden ecdadımız, vatan için gerektiğinde şehit olmuş gazi olmuştur.

İlçe Müftüsü Numan DÜLGER'in ziyaret anı defterini imzalamasıyla ziyaret sona erdi.

Bu vesile ile Şehitlerimize ve ahirete göçmüş gazilerimize Yüce Allah'tan rahmet, hayatta olan gazilerimize ve halkımıza sağlık afiyet dileriz.

Mevlid-i Nebi haftanız mübarek olsun. Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun,