09.10.2020

Şube Müdürü Ahmet ÇAKIR göreve başladı

Samsun ili Çarşamba ilçesinde imam hatip olarak görevli iken, ilçemiz Müftülüğüne Şube Müdürü olarak atanan sayın Ahmet ÇAKIR ilçemizdeki görevine 02 Ekim 2020 Cuma günü başladı.

Şube müdürümüz 1973 yılı Samsun ili, Çarşamba ilçesi doğumludur.

İlkokulu köyünde, İmam Hatip Lisesini Çarşamba ilçesinde 1991 yılında bitirdi. Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 2015 yılında mezun olan ÇAKIR, memuriyet hayatına 1993 yılında Sinop ili, Ayancık ilçesi Uzunçam Köyü Camii vekil imam hatibi olarak başladı.

2000 yılı ağustos ayında Samsun ili Çarşamba ilçesi Karamustafalı Mahallesi Kızılerik Camii imam hatipliği görevine başladı. Aynı yerde iken uzun süreli yurtdışı görevinde bulundu. Almanya'nın Münster şehrinde Din Hizmetleri Ataşeliği emrinde din görevlisi olarak 01.12.2004-01.12.2008 tarihleri arasında görevini müteakiben asli görevine döndü.

Daha sonra 2010 yılında Çarşamba ilçesi Irmak Camii imam hatipliğine atandı.

İlçemiz Müftülüğüne Şube müdürü olarak atanmasını müteakip İlçemizdeki görevine 02.10.2020 tarihinde başlayan Şube Müdürü Ahmet ÇAKIR  evli ve iki çocuk babasıdır.

Şube Müdürümüze ilçemize hoşgeldiniz der, başarılı nice yıllar ilçemizde görev yapmanısını yüce mevladan niyaz ederiz.