17.10.2019

Ekim ayı personel toplantısı

İlçe Müftülüğümüzce personellerimizle yapılan Ekim ayı toplantısı Araç Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Yoğun gündemin olduğu ekim ayı toplantımıza konuk olarak Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı, Öğretim Üyesi Sayın Dr. Tuğrul TEZCAN ve Vakıf emeklilik Yatırım Uzmanı Yusuf ARSLAN katıldılar.

Müftülük Veri Hazırlama ve Kontrol işletmeni Kuray KARAOĞLU'nun gündemi arzetmesinden sonra toplantı İmam Hatip Eyüp ERDİM'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Yatırım Uzmanı Yusuf ARSLAN tarafından bireysel emeklilik ve yatırım hakkında bilgilendirme yapıldı.

İmam Hatip Fatih ERKOÇ'un sunuculuğunu yaptığı toplantı İlçe Müftüsü Abdulhamid PEHLİVAN'ın selamlama ve gündem maddelerini görüşmesiyle devam etti.

Daha sonra sunumunu gerçekleştirmek üzere kürsüye davet edilen misafir hocamız Dr. Tuğrul TEZCAN "Cami ve Hayat" ekseninde personelimizi bilgilendirdi. Çok önemli noktalara değinen hocamız sunum sonunda akılda kalan sorulara cevap verdiler.

Camiler ve Din Görevliler Haftası sonrası gerçekleştirilen toplantımızda ayrıca İlçe Müftümüz Abdulhamid PEHLİVAN'ın görev süresi içinde emekliye ayrılan personellerimize toplantı sonunda plaket takdim edildi.

İlçe Müftümüz Abdulhamid PEHLİVAN toplantı sonrası konuklarımıza toplantımıza katılmaları ve verdikleri aydınlatıcı bilgilerden dolayı teşekkür etti.