26.07.2019

Yaz kursları cami buluşması

2019 Yılı Yaz Kuran Kurslarına katılan öğrenciler 25 Temmuz 2019 perşembe günü ilçemiz Merkez Veznedar Camiinde ve İğdir Köyü Merkez camiinde buluştular.

İlçemiz Veznedar Camiinde gerçekleştirilen yaz kursları buluşmasına ilçemiz merkezindeki cami ve Kuran kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimiz katıldılar.

İğdir Köyü merkez camiindeki buluşmaya ise İğdir merkezindeki cami ve Kuran kurslarımızda yaz kursu eğitimi alan öğrencilerimiz katıldılar.

Camii buluşmasına İlçe Müftüsü Abdulhamid PEHLİVAN ile birlikte kurs öğreticileri olan din görevlileri, kuran kursu öğreticileri ve geçici Kuran kursu öğreticileri katıldı.

Müftü Pehlivan’ın açılış konuşmasından sonra öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Öğrencilerce surelerin okunuşu, ilahi ve şiirlerin okunmasıyla devam eden buluşma programı sonrası İlçe Müftüsü Abdulhamid PEHLİVAN öğretici ve öğrencilere yaz kursunda başarılar diledi, çocuklarını yaz kursuna gönderen ebeveynlere teşekkür etti.

Fotoğraf çekiminden sonra cami çıkışında çeşitli ikramlar yapıldı.