18.03.2019

"Çanakkale Şehitlerine" Şiirini Ezbere Okuma Yarışması

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ilimiz genelinde lise öğrencileri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un BAYRAK ile ilgili görsel sonucu"Çanakkale ŞehitlerineBAYRAK ile ilgili görsel sonucuisimli şiirini ezbere okuma yarışması düzenlenmiştir.

İlçemizde de söz konusu yarışma; 15 Mart Cuma günü yapılmıştır.

Jüri üyeliklerini İlçe Müftüsü Abdulhamid PEHLİVAN, İmam Hatip Lisesi Müdürü Kadir UĞURLAR ve ilçemiz Gençlik Koordinatörü Kötürüm Beyazıt Camii İmam Hatibi Süleyman BAĞCIOĞLU'nun yaptığı ve Müftülüğümüz Eğitim merkezi salonunda gerçekleştirilen yarışma sonunda Araç Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden İrem DELİGÖZ ilçe birincisi olmuştur.

22 Mart Cuma günü ilçe birincilerinin yarışacağı final yarışması İlimiz Müftülüğünce Kastamonu'da gerçekleştirilecektir. İlçe birincimiz İrem DELİGÖZ'e başarılar dileriz.