15.03.2024

YARIŞMALARDA DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU

İlçe Müftülüğü olarak, istiklal ve istikbalimizin teminatı olan gençlere yönelik yürütülen dinî, sosyal ve kültürel içerikli çalışmaların sürekli hale getirilmesi, toplumda milli ve manevi değerlerimize yönelik farkındalık oluşturulması amacıyla "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve  Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri  çerçevesinde ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okumada ( 1. Zehra AKGÜN,  2.Şeyma TERZİOĞLU 3, Kübra DUYKU)  lise öğrencileri arasında resim yapma (1.Habibe Aleyna CİNAZ,  2. Melisa YAVUZ,  3. Sunedur ALKIN) yarışması düzenlenlenip, yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri 18.03.2024 tarihinde Kültür merkezinde ilçe müftümüz Sayın Numan DÜLGER hocamız tarafından verilecektir.