08.03.2024

BİRİNCİ DÖNEM DİYANET AKEDEMİSİ MEZUNLARI GÖREVİNE BAŞLADI

Kurumumuza, teşkilatımıza taze kan.

İlk defa diyanet akademisinde sekiz ay kurs, eğitim görerek atamaları gerçekleştirilen 150 imam hatip, 1 müezzin ve 2 Kur'an kursu öğreticisi ilimizde yeni görevlerine başladılar. Bu vesileyle yeni göreve başlama programı düzenlendi.

İlçemize de 17 imam hatip 1 Kur'an kursu öğreticisi görevine başladı. Başarılar diliyoruz.

Diyanet Akademisi 1. Dönem Mezunlarından Kastamonu İlimize Atamaları Yapılan 150 İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticisi Dualarla Görevlerine Başladı.

Programa Valimiz Sn. Meftun Dallı, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Bünyamin Kahraman, Kastamonu İlahiyat Fakültesi Dekanı Sn. Pof. Dr. Mehmet Atalan, Dini İhtisas Merkezi Müdürü Sn. Davut Küskü, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Daiyanet Akademi 1. Dönem mezunu olarak göreve başlayan din görevlileri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program konuşmalar ve yapılan dualarla sona erdi. İlçemizdeki Görevlilere "Din Görevlileri El Kitabı" ve DİB rozeti  ilçe müftümüz Sayın Numan DÜLGER hocamız tarafından takdim edildi.