Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

18 Mart Şehitleri Anma Günü Vesilesi ile 18 Mart Sabah Namazından sonra Tüm Şehitlerimiz; Müftülük personelimiz, daire amirlerimiz ve halkımızın katılımıyla Tesbihat, Kur'anı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı ve Öyle namazına müteakip Tüm Şehitlerimizin ruhuna itafen Ağlı Din Görevlileri tarafından Mevlidi Şerif ve Kur'anı Kerim tilavet edildi.
Detay

Ağlı İlçe Kaymakamlığı Koordinesinde Kamu Kurum ve Kuruluşları, Ağlı Belediğe Başkanlığı, Siyasi Parti İlçe Başkanlıkları, STK ve Ağlı halkı olarak "Demokrasiye Sahip Çıkma ve Demokrasi Şehitlerini Anma Programı" büyük bir katılım ve coşku ile icra edilmiştir.
Detay

Ramazan ayı münasebeti ile Din Görevlilerimizin Merkez Camii Teravih Namazı Vaaz Programı cemaate her gece değişiklik, görevlilerimize motivasyon ve tecrübe olmuştur.