13.07.2018

Halk Eğitim Konfreans Salonunda “15 Temmuz ve Din Güvenliğimiz” Konulu Panel Düzenlendi.

Halk Eğitim Konfreans Saloununda “15 Temmuz ve Din Güvenliğimiz” Konulu Panel Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Nasrullah Camii Baş İmam Hatibi Hamdi KOMLEKSİZ'in Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle Başladı.

Düzenlenen panele Kastamonu Valisi Yaşar KARADENİZ, Belediye Başkan Vekili Eşref CAN, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz BAHÇACIOĞLU, Devlet Hava Meydanları Müdürü, İl Müftülüğü Personeli, Din Görevlileri, Kur'an Kursu Öğreticileri ile halkımız katıldılar.

Panel İl Müftü Vekilimiz Yüksel BAŞKAN, İlahiyat Fakultesi Öğretim Üyesi Dr. Birol YILDIRIM ve Fen Edebiyat Fakultesi Öğretim Üyesi Dr. Fahri MADEN'in yaptığı konuşmalarla sona erdi.