13.07.2018

Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri İle 15 Temmuz “Şehitlerimizi Anma Özel Programı” Programı Düzenlendi

GrandMoni Konferans Salonu'nda Yaz Kur’an Kursu öğretici, öğrenci ve velilerinin katılımıyla vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik konulu “Şehitlerimizi Anma Özel Programı”   düzenlendi.

Program Saat 10:00 da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Hz. Pir Yatılı Kur'an Kursu Öğrencisi Recep SERTKAYA'nın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından 15 Temmuz Belgeseli izlendi.

İl Müftü Vekili Yüksel BAŞKAN 15 Temmuz “Şehitlerimizi Anma Özel Programı” açılış konuşması yaptı.

Program Veli Efendi Camii İmam-Hatibi Mustafa YALÇIN'ın okuduğu Sela'dan sonra Hz. Pir Yatılı Kur'an Kursu Öğrencileri ilahiler söylediler.

Hacı Kemal PATTABANOĞLU Kız Kur'an Kursu Öğrencisi Merve Betül ÇELEBİ, Hacı Suzan TONBUL Kız Kuran Kursu Öğrencisi Sude Tuana ÖKSÜZ, Hepkebirler Kız Kur'an Kursu Öğrencisi Sıla GÜR ve Hz. Pir Yatılı Kur'an Kursu Öğrencisi Ali ERDEM'in okumuş olduğu şiirlerle programa katılanlar duygulu anlar yaşadı. Yoğun bir katılım sağlanan “Şehitlerimizi Anma Özel Programı”   Hz. Pir Yatılı Kur'an Kursu Öğrencisi Recep SERTKAYA'nın yapmış olduğu Dua ile program sona erdi.

Program Çıkışında Yaz Kur'an Kursu Öğrenci ve Velillerine, katılımcılara dondurma ikramı yapıldı.