05.02.2020

HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE

Başkanlığımız, camilerin asli fonksiyonunun ibadethane olmasının yanında, birer eğitim-öğretim mekanı ve sosyal, kültürel faaliyetlerin merkezi olarak kullanılmasını sağlamak amacıyla bir çok hizmet gerçekleştirmektedir. Son yıllarda camilerimizde gerçekleştirilen ihtiyaç odaklı hizmet çeşitliliği artarak devam etmektedir. Bu bağlamda 18.01.2020-01.02.2020 (yarıyıl tatili) tarihleri arasında çocukların namaz kılma alışkanlığını kazanmaları amacıyla Tosya İlçe Müftülüğüne bağlı  camilerimizde "Camiyi Seviyoruz, Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında personellerimiz özveriyle çocuklarımızın yanında camiye teşvik etmiş, cami alışkanlığını kazandırma yönünde elinden gelen gayreti göstermektedir.