05.06.2018

MÜFTÜLÜKTEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE İFTAR YEMEĞİ

İlçe Müftülüğü tarafından Şehit aileri ve Gazilere iftar verildi. Davet edilen misafirleri kapıda karşılayan İlçe Müftüsü Eyyup DEMİR ve müftülük personeli tek tek ilgilenerek  katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İftar yemeği öncesi konuşma yapan İlçe Müftüsü Eyyup DEMİR katılımlarından dolayıdavetlilere teşekkür ederek Şehit Ailesi ve Gazileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Yapılan iftar duası ile birlikte oruçlar açıldı, yemekler yendi, çaylar içildi. Sohbet ortamında gerçekleşen iftarın ardından  katılımcılara teşekkür edildi.

İftar yemeğine Kaymakam Deniz PİŞKİN, Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN, geçtiğimiz günlerde emekli olan Emniyet Müdürü Kazım EJDER, İlçe Jandarma Komutanı Özgün YAPAĞI, Karakol Amiri Uğur BARDAK, MHP İlçe Başkanı Muvaffak ETYEMEZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat DEMİRCİ, İlçe Sağlık Müdürü Murat KARAKAŞ, Şehit aileleri ve Gaziler katıldı.