17.07.2018

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BERABERLİK GÜNÜ

15 Temmuz 2016 gecesi  düzenlen darbe girişimine Türk Milletinin tek yürek olarak karşılık vermesinin üzerinden tam 2 yıl geçti. Ancak ilk günki heyecan, coşku, bağımsızlık tutkusu hiç eksilmedi. 15 Temmuz gecesi TOSYA vatan ve bayrak nöbetindeydi. Pazar gecesi Cumhuriyet Meydanında saat 20:00'de düzenlenen programla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü unutulmadı ve unutturulmadı.

Tosya ahievran Takımının gösterileriyle başlayan program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Ardından Tosya İlçe Müftülüğü Hocaimat Camii İmam Hatibi Vedat TEKİN'in okuduğu Kur'an Kerim ve ardından İlçe Müftüsü Eyyup DEMİR tarafından yapılan anlamlı dua ile birkez daha şehit ve gazilerimiz yad edildi.