29.05.2019

"Ramazan ve İnfak" Temalı Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması İlçe Birincisi Belli Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği düzenlenen "Ramazan ve İnfak" temalı Ortaokullar arası Resim ve Kompozisyon Yarışması İlçemiz Müftülüğünde 29.05.2019 tarihinde sonuçlandı. İlçe birincileri, İl müftülüğüne bildirilecek, İl'de yapılacak yarışma sonucunda İl birincisi bölgeye gidecek ve İlimizi temsil edecektir.

İlçemizde yapılan Kompozisyon Yarışmasında Atatürk Ortaokulu Öğrencilerinden Rabia OĞUZ "HOŞGELDİN YARDIM AYI"  konulu kompozisyonla İl Müftülüğünde İlçemizi temsil edecektir.  Öğrencimizi Tebrik Ediyor, Başarılarının Devamını Diliyoruz.