15.11.2023

Turgay BAYRAM

ÖZGEÇMİŞ

Zonguldak/Devrek doğumlu. İlkokulu Devrek’te bitirdikten sonra 1995 yılında Devrek Gürbüzler Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamladı. 2001 yılında Bursa İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 2006 yılında Zonguldak İl Müftülüğünde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2011 yılında Bursa Osmangazi Üftade Tekkesi Cami’ne Müezzin-Kayyım olarak naklen atandı. 2017 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 2017-2020 yılları arasında Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğünde İhtisas eğitimini tamamladı. 2020 yılında Bartın Ulus İlçesine vaiz olarak atandı. 1 yıl süreyle Ulus İlçe müftülüğüne vekalet etti. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan İlçe Müftülüğü sınavlarında başarılı olarak, 15.11.2023 tarihi itibarıyla, Kastamonu-Şenpazar İlçe Müftüsü olarak göreve başladı. Karabük Üniversitesi Temel İslam Bilimleri Tefsir Anabilim dalında yüksek lisans eğitimine devam etmekte olan Turgay BAYRAM evli ve iki çocuk babasıdır.