20.12.2019

ARALIK AYI PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yılın son personel toplantısı 18.12.2019 tarihinde, İl Müftümüz Ahmet SÜZEN’in başkanlığında, ilçe müftüleri ve müftülüğümüze bağlı tüm personelin katılımı ile gerçekleştirildi. Ayrıca personel toplantısına Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Ömer BALABAN, Müfettiş Muhammed Sadık KILIÇ, Müfettiş Harun ÜNAL ve Müfettiş Yardımcısı Ömer ERSOY konuk olarak katıldılar.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, İl Müftümüz Ahmet SÜZEN’in açılış konuşmaları ile devam etti. Gündem maddelerini değerlendiren İl Müftüsü SÜZEN, hem cami hizmetlerinde hem de kur’an kursu hizmetlerinde verimliliğin arttırılması noktasında telkinlerde bulundu.

Toplantı, Başkanlığımız Başmüfettişi Ömer BALABAN’ın tecrübe paylaşımı ile son buldu. Sayın Ömer BALABAN’ın, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndaki 42 yıllık hizmetinin 32 yılını Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda geçirdiği düşünüldüğünde, paylaştığı tecrübeler personel açısından çok verimli olmuştur.