19.04.2019

‘’Çanakkale Şehitlerine’’ şiirini okuma yarışmasına katılan öğrencilere Çanakkale Gezisi Düzenlendi

Çanakkale Zaferinin 104. Yıl dönümü ve 18 Mart Şehitlerini anma günü nedeniyle Kastamonu İl Müftülüğünde düzenlenen Liseler arası İl Merkezi Ve İlçe müftülüklerince ‘’Çanakkale Şehitlerine’’ şiirini okuma yarışmasına katılan öğrencilere İl Müftüsü Ahmet SÜZEN tarafında verilen Çanakkale sözü yerine getirildi.

Şiir okuma yarışmasına katılan ve Çanakkale sözü verilen 16 öğrenci için Kastamonu İl Müftülüğü önünde program düzenlendi. Programda İl Müftüsü Ahmet SÜZEN, İl Müftü Yardımcıları Yüksel BAŞKAN, Metin AYKUT ve öğrenci velilere hazır bulundu. İl Müftüsü Ahmet Süzen tarafından verilen Çanakkale sözü ile 19.04.2019 akşamı il Müftülüğü önünde yapılan törenle, Kastamonu Gençlik Koordinatörü Hacı İhsan DARENDE Camii İmam Hatibi Hasan SAKALLIOĞLU, Küre Güney Köyü İmam Hatibi Bayram TAMER, Merkez Kuran Kursu öğreticisi Gülşen EYÜPOĞLU ve Çat Köyü Sırma Mahallesi İmam Hatibi Seyfettin AY refakatin de Çanakkale ye uğurlandılar.