13.07.2018

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 5 Temmuz Şehitleri için Tarihi Nasrullah Camisi'nde hatim duası

Kastamonu'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz şehitleri için Tarihi Nasrullah Camisi'nde hatim duası yapıldı.
          İl Müftü Vekili Yüksel Başkan, hain darbe girişiminin asla unutulmaması gerektiğine işaret ederek "Bu millet, darbecilerin tank ve toplarına karşı büyük kahramanlık gösterdi. Ülkenin birlik bütünlüğüne kasteden hainlere Allah fırsat vermesin." ifadesini kullandı.
          Cuma namazının ardından Tarihi Nasrullah Camisi avlusunda Kastamonu        Belediyesince katılımcılara pilav ve lokum ikram edildi.
           Vali Yaşar Karadeniz ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş da programa katıldı.