15.02.2018

İlçe Müftüleri toplantısı İl müftüsü Osman AYDIN başkanlığında Taşköprü belediyesi sosyal tesisleri toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya ilçe müftüleri ve il müftü yardımcısı Yüksel Başkanda katıldı.Toplantıda ilçe müftülüklerinin durumu.faaliyetleri ve önemli konular ele alındı.Taşköprü müftüsü Yusuf Uzun misafirlerini ağırlamaktan memnun ve mutlu olduğunu dile getirdi.

Toplantının ardından öğle namazı öncesi tarihi Karamustafa paşa (Taş ) camisinde Afrin şehitleri ve bütün şehitlerimiz ve ordumuzun muzafferiyeti  için Kuranı kerim okundu ve dua yapıldı.Duaya İlçe halkının yoğun ilgisi vardı.

İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman YÜKSEL ,Belediye Başkanı Hüseyin ARSLAN da katıldı.