21.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KAPSAMINDA KONFERANS DÜZENLENDİ

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğümüzce Konferans düzenlendi.
Saat 11:00'de Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen Konferansın konuşmacısı Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Bütçe Performans Dairesi Başkanı Dr. Muhammed Ali ASAR tarafından "Peygamberimiz ve Aile" konulu Konferans sunuldu.
Programa sayın Kaymakamımız Hayrettin Buğra GÜZEL, Belediye Başkanı Salih TURAN, Cumhuriyet Savcısı Ahmet KINIK, İl Müftü Yardımcısı Yüksel BAŞKAN, İlçe Müftüleri, Kurum Amirleri, okul idarecileri ve Küre halkından yoğun bir katılım oldu.

Programa konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Daire Başkanı Dr. Muhammet Ali Asar tarafından "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans verildi. Peygamber Hz. Muhammed Mustafa'nın hayatını anlatan Dr. Asar, aile yaşantısı ve aileye verdiği önem hakkında bilgiler verdi. Program hediye takdimiyle sona erdi.