14.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçemiz Müftülüğünce Programlar düzenlendi.
İlçemiz Müftülüğü bünyesinde görev yapan tüm personelin katılımıyla 07.10.2019 Pazartesi günü kahvaltı yapıldı, ardından Diyanet İşleri Başkanlığımızın başlatmış olduğu ağaç dikimi projesi kapsamında tüm cami bahçelerine cemaatin katılımıyla fidan dikildi.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçemiz Merkez Akşemsettin Caminde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.
Aynı gün İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Emekli İl Müftüsü Sayın Ahmet Faruk KULUŞ hocamızın katılımıyla “Cami ve Hayat” konulu konferans tertip edildi. Program sonunda halka Cami ve Hayat adlı kitap hediye edilmiştir.