03.04.2019

"Miraç Kandili"

Hazreti Muhammed'in Allah'ın huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili dolayısıyla İlçemiz Merkez Akşemsettin Camiinde program düzenlendi.

Genç, yaşlı, çocuk çok sayıda vatandaşımızın tövbe ve istiğfar için  camiye akın ettiği gecede, Akşam Namazı sonrasında başlayan programda, Din Görevlilerimiz tarafından, Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve kasideler okundu. Program İlçe Müftüsü Numan DÜLGER'in yapmış olduğu konuşma ile devam etti. Müftü DULGER konuşmasında  Miraç hadisesini anlatarak, bugünlerde birlik ve beraberlik içinde olmamız vurgusunu yaptı. Program İlçe Müftüsü Numan DÜLGER'in yapmış olduğu duanın ardından kılınan yatsı namazı ile sona erdi. Program sonunda halka lokum ikram edildi.