31.01.2020

"CAMIYI SEVIYORUZ NAMAZLA BULUSUYORUZ" Projesi Kapsamında Hediyeler Dağıtıldı.

"CAMIYI SEVIYORUZ NAMAZLA BULUSUYORUZ" Projesi Kapsamında Yarıyıl Tatilinde Camilerimizde "Cami, Çocuk ve Namaz Bulusması"na katilan cocuklarimiza hediyeleri takdim edildi. İlçemiz Merkez Hacı Yasemin Hanım Camiinde projeye katılan öğrencilere Hediyeleri İlçe Müftümüz Telat ERGİN, Müftülük Personeli, Cami görevlileri ve veliler tarafından takdim edildi.Hediye daıtımı ssonrasında İlçe Müftümüz Kısa bir konuşma yaptı. Telat ERGİN: Başkanlığımızın çocuklara ve gençlere yönelik hizmetlerini takdirle karşılıyor ve elimizden gelen gayreti göstererek çalışmaya gayret ediyoruz. Hacı Yasemin Hanım Camii İmam Hatibi Salih AYDIN ve Müezzin Kayyım Niyazi ÖZER hocalarıma gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca bu projeye gerekli hassasiyeti gösteren Diğer görevlilerimize de teşekkür ederim. Burada Teşekkürü en çok hakedenler de çocuklarımızı camiye bizzat getiren ve gitmelerini teşvik eden  duyarlı velilerdir. Allah emeği geçen anne baba ve hocalarımızdan razı olsun. Bundan sonrada camiye devamlı gelin Kıyamet günü hiç bir gölgenin olmadığı o günde kalbi mescitlere bağlı olanların Allahın gölgesi altında olacağı müjdesine nail olmak için camiye ve  cemaate devam edin" dedi.