07.10.2019

HAFIZ HOCAYI ANMA VE İCAZET MERASİMİ

İlçe Müftülüğümüz tarafından Hafız Mustafa Karabeyoğlunu anma ve Hafızlık İcazet Merasimi tertip edildi.

Kur'an Kursumuzun bahçesinde gerçekleşen programa halkımız tarafından yoğun bir katılım oldu.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Tahir ERÇİN bu kursun İhsangazi halkı tarafından yaşatıldığını, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İhsangazililere, tüm katılımcılara ve başarı göstererek Hafızlık Belgelerini alan öğrencilere teşekkür etti.

Daha Sonra kürsüye gelen Kastamonu İl Müftüsü Ahmet SÜZEN hafızlığın öneminden bahsederek bu tür müesseselerin  önemide değindi.

Ardından kürsüye gelen 24. dönem Millet Vekili Musa SIVACIOĞLU ve İhsangazi Belediye Başkanı Hayati SAĞLIK bu hizmetlerin devam etmesi gerektiğini ve belge alan Hafızlarımızı tebrik ettiklerini belirtmişlerdir.

Programımız Hafızlarımıza Belge ve hediye takdimi ve misaifrlerimize pilav ikramı ile sona erdi.