07.02.2020

CAMİYİ SEVİYORUZ NAMAZLA BULUŞUYORUZ

Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz projesi kapsamında yarıyıl tatili boyunca Merkez Tepebaşı ve Merkez Yakup Yıldıran Camilerimizde namaza devam eden öğrencilerimize 07.02.2020 Cuma günü ailelerinin ve cemaatin katılımıyla Merkez Yakup Yıldıran Camimizde ödül töreni gerçekleştirildi. 1. olan öğrencimize tablet bilgisayar, 2. olan öğrencimize akıllı bileklik, 3. olan öğrencimize kol saati ve programa katılan diğer öğrencilerimize isme özel baskılı, kupa bardak hediye edildi. Yarıyıl tatili boyunca projeye yoğun ilgi gösteren öğrencilerimize ve ailelerine, ödül töreninde bizlerle olan Kaymakamımız Oray GÜVEN’ e, Belediye Başkanımız Ahmet KAYA’ ya,  Müftü Vekilimiz Telat ERGİN’ e, Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet AZAK’ a ve değerli cemaatimize teşekkür ederiz.