18.11.2019

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle ilçe müftülüğümüz tarafından çeşitli  faaliyetler gerçekleştirildi. Bu kapsamda;

8 Kasım Cuma günü halkımızın yoğun katılımı ile merkez Yakup Yıldıran Camimizde Mevlid Kandili programı icra edildi.

13 Kasım Çarşamba günü İlçemiz Baldıran Köyünde medfun bulunan şehidimiz Adil Yıldız’ın kabri  ve ailesi ziyaret edilip dua edildi. Aynı gün Akçabel köyümüzde akşam ile yatsı namazı arasında çevre köylerimizdeki halkımızın ve din görevlilerimizin de  katılımı ile aile buluşması gerçekleştirildi.

15 Kasım Cuma günü ilçemizde Diyanet İşleri Başkanlığı Bütçe ve Performans Daire Başkanımız Dr. Muhammed Ali Asar hocamızın konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenlendi. İlçe müftülüğümüz ilahi korosunun icra ettiği ilahiler  ve Doğanyurt İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin  Şiir ve 40 hadis Oratoryo gösterimi izleyicilere hoş anlar yaşattı. Konferans sonunda Kaymakamımız Oray Güven tarafından konuşmacı hocamıza plaket takdim edildi.

Programlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm halkımıza teşekkür ederiz.