14.07.2017

İlçe Müftülüğü Tarafından 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Programı Düzenlendi.

“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Cide İlçe Müftülüğü tarafından birtakım etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz ruhunu yaşatmak adına 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğü tarafından 11 Temmuz Salı günü Merkez Karamustafapaşa Camiinde Mevlid program düzenlendi. Programa başta İlçe Kaymakamı İbrahim CİVELEK, Belediye Başkanı Nejdet DEMİR, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İkinci program 14 Temmuz Cuma günü Cuma namazından önce Merkez Karamustafapaşa Camiinde düzenlendi. Din Görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Programda konuşma yapan İlçe Müftüsü Ahmet KOCAKOÇ; “ 15 Temmuzun en büyük zararının toplumda fitne ve fesat çıkardığını, bu fitne yuvalarına fırsat verilmemesi gerektiğini birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.”

Programın sonunda tüm şehitlerimiz için dualar edildi.