10.07.2017

15 Temmuz Programlarına Tüm Halkımız Davetlidir

CİDE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ
15 TEMMUZ PROGRAMLARI

15 Temmuz Darbe girişimi sonucu, haince yapılan saldırılar neticesinde şehit olan kardeşlerimiz ve tüm şehitlerimiz için aşağıdaki programlar tertip edilmiştir. Tüm halkımız davetlidir.

1- 11 Temmuz Salı günü öğle namazına müteakip, Merkez Karamustafapaşa Camiinde Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif okunup dualar edilecektir.

2- 14 Temmuz Cuma günü ilçemiz Merkez Yaz Kur’an Kurslarındaki öğrenciler ve velilerin katılımıyla Merkez Karamustafapaşa Camii Konferans Salonunda saat 10.00 ile 11.00 arasında “Şehitlerimizi Anma Özel Programı” gerçekleştirilecektir. Program sonunda ikram yapılacaktır.

3- 14 Temmuz Cuma günü Cuma namazı öncesi Merkez Karamustafapaşa Camiinde ve ilçemizdeki tüm köy camilerinde saat 11.45 ile 12.45 arası Kur’an Ziyafeti ve 15 Temmuz şehitlerimizin ruhuna ithafen okunan 100.000 Hatm-i Şerifin duası yapılacaktır.

4- 16 Temmuz 2017 Pazar Sabahı Merkez Karamustafapaşa Camii’nde Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımızın da katılımıyla sabah namazı birlikte eda edilecektir.