24.04.2017

İlçemizde Kutlu Doğum Haftası Programı Düzenlendi.

Kutlu Doğum Haftası programımıza Belediye Başkanı Nejdet DEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Özdemir, Kamu Kurum ve Kuruluşları İdari Amirleri, Din Görevlileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe halkımızın büyük ilgi gösterdikleri program, Merkez Karamustafapaşa Camii İmam-Hatibi Mustafa ÖZSOY'un Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüz Ahmet KOCAKOÇ’ un açılış konuşması ile devam eden programda, 4-6 yaş grubu Kız Kur'an Kursu öğrencileri gösterilerini sundular.

2017 yılı Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğümüzün daveti üzerine, İlçemizde düzenlenen Kutlu Doğum Programı’na konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Radyo TV Daire Başkan V. Abdurrahman AKBAŞ, Son Peygamber Hz. Muhammed (Sas) ve Güven Toplumu’ konulu bir konferans verdi.

Programın sonunda hediye takdimi yapılarak, tüm katılımcılara Kutlu Doğum Aşı ikramı yapıldı.