14.07.2017

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK PROGRAMI

11 Temmuz Salı günü İlçe Kaymakamı Sayın Abdulkadir ÇELİK, Belediye başkanı Şahin ÇOLAK ve diğer daire amirlerininde katılımıyla saat 11:00'da Şehit Kabirlerinin ziyareti ile başladı.

11 Temmuz Salı günü Öğle Namazına Müteakip Şehitlerimizin Ruhuna İtafen Mevlid-i Şerif Programı hakımızında yoğun ilgisi ile İlçe Merkez Camii'nde icra edildi. Ağlı Kaymakamlığı Program çıkışı cami avlusunda yemek ikramında bulundu.

12 Temmuz Çarşamba günü İlçe Kaymakamı Sayın Abdulkadir ÇELİK, Belediye başkanı Şahin ÇOLAK ve diğer daire amirlerininde katılımıyla İlçemizdeki Şehit yakınları ve Gazilerimiz ziyaret edildi, kendilerine Kaymakamımız tarafından hediye verildi.

13 Temmuz Perşembe günü Öğle Namazından önce İlçemiz Merkez Camii'nde İlçe Vaizimiz Muhammet KAPLAN tarafından Halkımıza yönelik "Şehitlik Makamı ve Vatan Sevgisi" konulu Konferans sunulmuştur.

14 Temmuz Cuma günü Saat 10:00 da "Yaz Kur'an Kursları Şehitlerimizi Anma Özel Programı" İlçemiz Merkez ve yeni cemii'nde Öğrenci ve velilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Cuma Namazından önce  İlçemizdeki camilerde Kur'an Ziyefeti ve Hatim duaları yapıldı.

Cuma Namazı sonrası Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesi ile Merkez Cami avlusunda "15 Temmuz Resim Sergisi" açıldı. Halkımız yoğun ilgi gösterdi.

Kaymakamlığımız saat 14:30 da  "15 Temmuz demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Halk Koşusu düzenledi.