13.03.2017

DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Sayın Zeki SAYAR, Kastamonu İl Müftülüğü Personeli ile buluştu

Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Zeki Sayar hocamız İl Müftülüğü toplantı salonunda her hafta Cuma sabahı gerçekleştirilen hatim duası programına teşrif ettiler. Bu güzel uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayar, programın icrasına öncülük eden başta İl Müftüsü Osman Aydın olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür etti.

Programa katılan personele konuşma yapan Sayar, program sonunda personelle musafahalaştı.

DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Sayın Zeki SAYAR, Milli Mücadele yıllarında Mehmet Akif Ersoy’un Kastamonu’da halka hitap ettiği Nasrullah Kadı Camii’nde Cuma Vaazı ile cemaate seslendi ve hutbe irad etti.