05.02.2017

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail PALAKOĞLU ve Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Dursun Duyar İlimizde Çalışmalarda Bulundu.

Başkanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Dursun Duyar 04/05 Şubat 2017 tarihlerinde İlimize iki günlük çalışma ziyareti gerçekleştirdiler.
      Bu kapsamda Müftülüğümüzü, TDV Şubesi yeni binasını, Diyanet Eğitim Merkezini ve TDV Kız Yurdunu ziyaret edip; Üniversitesi, 15 Temmuz Şehitleri, H.Nimet Darende Camii inşaatlarını bizzat yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldılar.
  Daha sonra Seydiler ilcesine gidere yeni hizmete açılan İlçe Müftülüğü hizmet binasında da incelemelerde bulundu. 05 Şubat 2016 tarihinde de Çorum'a gitmek üzere İlimizden ayrıldılar.