02.01.2017

Kız Çocuklarında Dini Hayat konulu seminer yapıldı.

Kastamonu İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından  Kastamonu Atabey İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine Kız Çocuklarında Dini Hayat konulu seminer yapıldı.İl Müftü Yardımcısı Haşim Altun açılış konuşmasında gençlerimizin bizim gözbebeğimiz ve umudumuz olduğunu ,onlarında bu günden hayallerini yüksek tutarak en güzel yerlere ülkemizi taşımak için çalışmaları gerektiğini ,ciddi bir çalışma ile her türlü zorlukların aşılacağını söyledi.

İl Müftüsü Osman Aydında il müftülüğü ve il milli eğitim müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde bu hizmetlere devam edileceğini söyledi.

Aile ve dini rehberlik bürosu koordinatörü ,Kadriye Doğan,Uzman Vaiz Halime Özdemir,Vaiz Fatma Melek Karabulut tarafından gerçekleştirilen seminer sonunda öğrencilere kitap ve diyanet çocuk dergisi hediye edildi.