19.01.2018

AYLIK MÜFTÜLER TOPLANTISI HANÖNÜ'DE YAPILDI.

Kastamonu İl Müftülüğü tarafından her ay farklı bir ilçede düzenlenen toplantı, Hanönü İlçe Müftülüğü Toplantı Salonu'nda, İl Müftüsü Osman Aydın başkanlığında yapıldı.

İl Müftüsü Osman Aydın, burada yaptığı açıklamada, toplantıda 2017 yılının değerlendirmesini yaptıklarını belirterek, 2018 yılında ise yapılacak çalışmalar hakkında ve dini faaliyetler hakkında ilçe müftülerine yapılması gerekenler konusunda bilgiler verdi.

İl Müftüsü Osman Aydın Hanönü ‘de inşaatı devam eden Şeyh Şaban-ı Veli Camisinin ramazan ayına kadar bitirilmesi için çalışmaların hızlandırılacağını söyledi.

Hanönü ‘de düzenlenen Müftüler toplantısının ardından ilçe müftüleriyle birlikte yapımı devam eden Hanönü Şeyh Şaban-ı Veli camisini ziyaret eden İl Müftüsü Osman Aydın yaptığı açıklamada, Hanönü ilçe merkezinde yapımı devam eden Şeyh Şaban-ı Veli camisi inşaatının bitirilmesi için çalışmaların hızlandırıldığını söyledi. Aydın, Kastamonu merkez ve tüm ilçelerden ayrıca tüm hayırseverlerin yardımlarıyla Hanönü ilçesinde doğan büyük zat Şeyh Şaban-ı Veli hazretlerinin adını da alan bu caminin Ramazan ayına kadar bitirilmesini beklemekteyim dedi.

Hep birlikte bitireceğiz

Hanönü Şeyh Şaban-ı Veli camisinin inşaatının hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla bitirileceğini belirten İl Müftüsü Osman Aydın bu günden itibaren seferberlik başlatıyoruz. Cami yardım hesabına hayırsever vatandaşlarımız yardımlarını yapsınlar. Kastamonu ve ilçelerinden de yardımları bekliyoruz diye konuştu.

Belediye Başkanı Serkan Uçar ise İl müftüsü Osman Aydın’ın göstermiş olduğu davranış için çok teşekkür etti. İl müftüsü ve Kastamonu ilçe müftülerini Hanönü ‘de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Uçar, ilçe merkezinde yapımı devam Şeyh Şaban-ı Veli Camisinin bitirilmesi için uğraştıklarını söyledi.

Müftüler cami ziyaretinin ardından ilçeye adını veren Tarihi Han'ı da ziyaret ettiler..