27.10.2017

İl müftülüğü nde" Aile Olma Ve Aile Kalabilme Semineri" düzenlendi.

Kastamonu  il müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Valilik onaylı "Aile Olma Ve Aile Kalabilme" projesi semineri İl Müftülüğü Toplantı Solonunda gerçekleştirildi.

Dört haftalık  süren seminere evlilik yapmamış veya evliliğinin ilk on yılında olan bayanlar katıldı.

İlk hafta il Müftüsü Osman Aydın ve il Müftü yardımcısi Yüksel Başkan 'ın açılış  konuşması​nin ardından Aile  ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Sultan Saraçoğlu "Gençlerin Eş Seçerken Farkındalık olusturmalarini Sağlama" konulu seminer verdi.

İkinci hafta Din Hizmetleri Uzmanı Kadriye Doğan tarafından "Aileyle ilgili Fıkhı Meseleler" konulu ;üçüncü hafta Psikolog Özlem Kartal "Öfke Kontrolü ve Boşanmanın olumsuz Sonuçları".

Dördüncü hafta ise ADRB  Vaizi Sultan Saracoglu "Aile de Mahremiyet Eğitimi ve Sosyal Medyanın olumsuz Etkileri" konulu seminer verdiler. Katılımcılara dört  haftanın bitiminde İl Müftüsü Osman Aydın ve Aile Sosyal Politikalar Müdürü Abdullah Savaş tarafından katılım belgesi takdim edildi.