15.05.2017

KASTAMONU VALİLİĞİ
İl Müftülüğü

Personel Şube Müdürlüğü
Sayı  : 53484442-903.02/1952                                                    15/05/2017
Konu: Geçici Görevlisi İstihdamı

KASTAMONU MÜFTÜLÜĞÜNDEN DUYURU

Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün cami görevlisi istihdamı ile ilgili 12/05/2017 tarihli ve 94013213/900-34004  sayılı   yazısı gereği İlimizde münhal bulunan İmam-Hatip kadrolarına tahsis edilen kontenjan adedince istihdam edilmek üzere cami görevlisi görevlendirilecektir.

SINAVA GİRECEKLERDE ARANAN ŞARTLAR

1- Halen 657 sayılı Devlet memurları Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasındaki şartları

taşımak,

2- Adayların Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde yer alan

ortak nitelik şartını taşıması,

3- Adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nu 125/E maddesi gereği memurluktan

çıkarılmamış olması,

4- 2016 KPSS (DHBT) den en az 50 ve üzeri puan almış olmak,

5- En az İmam-Hatip Lisesi  mezunu olmak ve üst tahsil gruplarında İlahiyat Fakültesi hariç

İmam-Hatip Lisesi mezunu olmayanların müracaatları alınmayacaktır.

6-Yapılacak mülakat neticesinde 70 ve üzeri puan alanlardan mülakat puanı en yüksek olandan başlamak suretiyle görevlendirilmesi yapılacaktır.

SINAV MÜRACAATINDA İSTENEN BELGELER

1. İş Talep Formu (Müftülükten alınacak)
  2. T.C Kimlik No’lu Nüfus cüzdanı fotokopisi
  3. Diploma Fotokopisi
  4. 2016 Yılı KPSS (DHBT) sınav sonuç Belgesi
  5. Varsa hafızlık belgesi fotokopisi
  6. İkametgah belgesi

Mülakata müracaat etmek isteyenler 18.05.2017-22.05.2017 tarihleri arasında mesai bitimine kadar istenilen belgelerler ilebirlikte İlimiz Müftülüğüne bizzat kendilerinin müracaat etmeleri gerekmektedir.

•

Mülakata gireceklerin hangi gün mülakata tabi olacakları ve sınav sonuçları Müftülüğümüzün kastamonu.diyanet.gov.tr web sitesinde ilan edilecektir.

Müracaatın çok olması halinde tahsis edilen kontenjanın en fazla 3 (üç) katı kadar KPSS (DHBT) puan sırasına göre mülakata çağırılacaktır.

İlan olunur.

Osman AYDIN