18.03.2017

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 102. YILINDA ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA NASRULLAH CAMİİ’NDE KUR’AN ZİYAFETİ VERİLEREK MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Kastamonu'da,  Çanakkale Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla  Çanakkale Savaşı ve 15 Temmuz şehitleri için mevlit düzenlendi.

Kastamonu Müftülüğü tarafından Nasrullah Kadı Camisi'nde düzenlenen mevlitte şehitler için dua edildi.

Müftü Osman
Aydın, mevlit öncesi yaptığı konuşmada,  Çanakkale ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar başta olmak üzere bütün şehitler için Kur'an-ı Kerim okunacağını ve dua edileceğini belirtti.

Aydın, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından şehitler için dua edildi.

Mevlide,
Kastamonu Vali Vekili Yaşar  Karadeniz, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Cumhuriyet Başsavcısı  Bülent Kantarcı, Adalet Komisyonu Başkanı Galip  Akpınar, şehit yakınları ile gaziler ve vatandaşlar katıldı.