16.03.2017

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan “Diyanet Okuma Salonları Eğitim Programı”, TDV Kastamonu Şubesi Gençlik, Eğitim ve Kültür Merkezimizde uygulamaya konuldu.

Kastamonu Anadolu İmam Hatip Lisesi dokuzuncu sınıf öğrencileri arasından seçilen 14 öğrencimize haftada 10 saatlik bir programla Kur’an-ı Kerim, Arapça, İlmihal, Siyer ve Sosyal Etkinlik alanlarında, uzman öğreticiler tarafından eğitim verilmektedir.

Eğitimin kaliteli bir şekilde amacına ulaşması için başta İl Müftümüz Osman AYDIN olmak üzere sorumlu görevliler tarafından öğrenci-okul, öğrenci-veli ve öğrenci-öğretici arasındaki koordinasyon yakından takip edilmekte.

Bu vesile ile üç haftanın geride kaldığı bu aşamada, İl Müftülüğü Din ve Eğitim Hizm. Şb. Müdürü A. Fehmi ERHAN ve Eğitim Uzmanı Osman YILMAZ’ın katılımı ile öğrenci velileri ve öğreticilerle istişare toplantısı düzenlendi.15,03,2017