13.03.2017

DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Sayın Zeki SAYAR, Din Görevlilerine konferans verdi.

Kastamonu İl Müftülüğü tarafından Halk Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa; İl Müftüsü, İl Müftü Yard. İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İl Müftüsü Osman AYDIN açış konuşması yaptı.

Daha sonra DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Sayın Zeki SAYAR; “Dini Soruları Cevaplandırmada Din İşleri Yüksek Kurulu’nun Takip Ettiği Yöntem” konulu konferans verdi. Konferans sonunda Sayar, katılımcılardan gelen sorulara cevap verdi.

Program sonunda İl Müftüsü Aydın, DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Sayın Zeki SAYAR hocamıza çiçek takdiminde bulunarak; “Bizleri kırmayarak davetimizi kabul eden ve gün boyunca Kastamonu’nun ilminden ve feyzinden istifade ettiği kıymetli hocamıza çok teşekkür ederim” dedi.

Hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.