12.03.2018

Bük Köyü Şeker Cami'inde çevre köylerin İmam Hatipleri ve çevre köy halkının katılımları ile Afrin ve Bütün Şehitlerimiz için hatim programı düzenlendi.

Kastamonu Merkeze bağlı Bük Köyü Şeker camisinde çevre köylerin İmam Hatipleri ve çevre köy halkının katılımları ile Afrin Şehitlerimiz ve bütün Şehitlerimizin ruhları ve  ordumuzun muzafferiyeti için hatim programı düzenlendi. On yedi köy imam hatibinin  ortaklaşa düzenledikleri programa Kastamonu İl müftüsü Osman AYDIN ‘da katıldı. Kahraman ordumuzun muzafferiyeti için okunan hatimlerin Ülkemizin bütünlüğü birlik beraberliği ,Çanakkale ,15 Temmuz ve Afrin Zeytindalı harekatında şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimizin ve bütün şehitlerimizin ruhları için Gazilerimizin  de biran önce şifa bulmaları için dualar yapıldı.