Kastamonu Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Van Bahçesaray ilçesindeki arama kurtarma çalışmaları sırasında şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Ufuk Deniz, Kastamonu Tosya İlçesinde ebedi hayata uğurlandı.
Detay

Özel Kastamonu 1. Tur’da bulunan 187 umre yolcularımız, sabah saatlerinde Kastamonu Havalimanı’ndan, İl Müftümüz Sayın Ahmet SÜZEN ve Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli tarafından kutsal topraklara uğurlandı.
Detay

Misafiri Rahman’ın kardeşlerimiz!.. Bu kutlu hac yolculuğunu nasip eden Yüce Allah’a hamd, hac ibadetini bütün yönleriyle bizlere öğreten Peygamber Efendimize (s.a.s) salâtü selam olsun.
Detay

Cami Hizmetlerindeki verimliliği arttımak ve örnek projelerin yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla düzenelenen Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Atama I Daire Başkanı Dr. Ömer ÖZGÜL'ün Moderatörlüğünde yapıldı.